Dagens drink

Här ser ni sommarens godaste, och vackraste drink. Den är både enkel, god och mättande. Drinken som består av skafferiets alla halvruttna grönsaker har spetsats med en gnutta T-röd.
Kan det bli bättre?

Skål! säger de små megamongona.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Megamongot och den eviga kärleken.

Kärlekslås är en gammal österländsk tradition, som innebär att man sätter fast ett hänglås vid en bro och slänger sedan nyckeln i vattnet. Enligt legenden varar genom denna akt kärleken för evigt.

Enligt en gammal stockholmsk tradition från 2009 skall detta ske på Västerbrons högsta ställe och nyckeln kastas sedan  över axeln ner i Riddarfjärden.

Ett litet megamongo som tyckte att det där med evig kärlek inte lät så fel, traskade därför upp på Västerbron häromdagen. Hon  virade en kedja runt midjan och låste sedan fast sig i broräcket, varpå hon kastade nyckeln i Riddarfjärden. Sedan började hon tålmodigt vänta på att den eviga kärleken skulle inträffa. Det blev ett idogt väntande. När skymningen föll, hade en mindre folksamling uppstått kring megamongot, om någon av dessa personer var megamongots föremål för evig kärlek råder viss tvivel om. Inte heller den brandman som till slut kom och helt sonika kapade kedjan med en bultsax verkade särskilt trolig.

Megamongot suckade och begav sig hemåt. Kanske var det fel sorts hänglås? Kanske var det inte brons högsta punkt? Kanske var det ändå brandmannen som var Megamongots eviga kärlek, bara att han behöver tid på sig att mogna? Så många är frågorna och så få är svaren. Fortsättning följer...Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Förbättrande av konst.

De små megamongona är mycket konstintresserade, och då menar vi verkligen MYCKET konstintresserade. Ni finner ofta megamongona på olika vernissage, det är inte enbart för att där brukas bjudas på gratis vin, vi lovar och svär! Visst händer det någongång att ett eller annat megamongo somnar på ett konstverk eller råkar vandalisera någon tavla men det är då rakt inte varje gång.

Här om dagen strosade alltjämt de  små megamongona längsmed Sundbybergs gator och stötte på dessa charmiga, men något tråkiga konstverk. Vad ska vi göra åt detta frågade sig då megamongona. Jo, svarade det ena megamongot det andra, ostringar! Så sagt och gjort piffade de upp de små "konstverken". Fick de inte genast mycket mer karaktär så säg?

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

En fika på stan

Ingen söndag utan söndagsfika!
Jag måste få presentera vårens absolut bästa och godaste bakelse. En härlig prinsessbakelse som toppats med ett tunt lagen av grön marsipan. En inte bara fantastiskt god, utan även mycket vacker bakelse.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Att retuschera eller inte retuschera.

Ytterligen en gång vill Megamongot dementera de elaka ryktena som går på stan. Megamongot retuscherar inte sina bilder. Vad ni ser och läser på bloggen är sanningen och ingenting annat än sanningen så hjälp mig gud.
Megamongot hade turen att födas vacker och med en perfekt kropp och behöver således inte förbättra sitt utseende med billiga trick.

Oretuscherad bild av Megamongot.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

RSS 2.0