Nya supermodet

Megamongona har nu hittat sin nya favoritklädbutik, nämligen BR. De har verkligen fattat vad vårens stora modetrend är, nämligen superhjältar. Man slipper visa ansiktet, dessutom är det ingen som höjer ögonbrynen om en klättrar upp för en husvägg iförd en spindelmannendräkt. Senast ett litet megamongo gav sig på det konststycket gjorde hon det iförd långklänning och högklackan, snacka om att folk stirrade och kommenterade.

Ett vårklätt megamongo poserar i spindelmannenmask.

Ett mer starwars-inspirerat megamongo ger sig på denna mer vågade outfit. Friskt vågat hälften försvunnet som Stalin sa, och Megamongot begrundar vad han egentligen menade med det.

May the force be with you!

Ansvarsfull eller bara full?

Megamongot har nu insett att chefen inte är helt samstämmig om att "bete sig ansvarsfullt" betyder att ta på sig ansvaret att vara full.
Begreppet ansvarsfull är ett krångligt och svårtolkat begrepp. Megamongonas definition av det överensstämmer tydligen inte med hur cheferna man definierar det.
Detta menar chefen är "oacceptabelt beteende", vad nu det betyder...tydligen inte detsamma som ansvarsfull i alla fall. Här skulle ett litet megamongo ha god användning av ett lexikon!

Favorit i repris: Bruna bönor med vispgrädde

Har även du tröttnat på denna mathysteri? Vill du som vi, egentligen ha halvskabbig och onyttig mat? Lugn, du är heeeeelt normal! Du vet, liksom vi, att den perfekta frukosten består av pizza och pissljummen öl från gårdagen, så låtsas inte om något annat.
Megamongona har tidigare publicerat recept på smaklös och kalloririk mat. Ett av de mest omtyckta är bruna bönor med vispgrädde, en riktig delikatess för den smaklöse latmasken, därför har vi valt att än en gång publicera receptet här i bloggen:
3dl vispgrädde
1 burk bruna bönor
2dl ketchup
1 paket nudlar

Koka samman alltihop, kör med stavmixer, servera (gärna på papptallrikar så slipper du diska efteråt).

Snabblagat, onyttigt och billigt helt enkelt. Den perfekta maten för ett megamongo, en fattig student eller den smaklöse slusken.

Nya dieten: rasa i vikt hundmetoden.

Efter kattmatsmetoden kommer det naturliga steget, hundmetoden. Megamongona sover nuförtiden i hundkorgar och hundkojor. Chiwawor är små, chiwawor sover i hundkorgar, alltså blir man liten av att sova i en hundkorg. Enkel logostik!

Än så länge ser inte megamongona några större resultat förutom ryggskott och nackspärr, men vill man vara fin får man lida pin som Sokrates sa.

RSS 2.0