En till som jag.

Megamongot hittade denna sköna böna i en gränd. De slog genast följe, Megamongot gav genast sin nyfunne vän smeknamnet The Mega Mongoe.


Humor

Att smälta in i Dublin.

Megamongot har börjat smälta in i Dublin riktigt bra. Idag har hon shoppat loss i traditionella irländska butiker. Här nedan ser ni resultatet av dagens shopping.

Gilla Megamongot på Facebook!

Det märkliga är att ju mer Megamongot anstränger sig för att mälta in i Dublin, destå mer verkar folk stirra. Antar att det är för att Megamongot är så otroligt sexig i rött lösskägg.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Billig sovplats i Dublin?

Megamongot gav sig ut och knackade dörr i Dublin och fick till slut tag på ett ställe att sova på. I en främmande irländarens städsskrubb fanns det gott om utrymme.

Megamongot kröp in och sov gott hela natten. En frukostätandes familj såg något yrvaken ut när Megamongot kom utraglandes ur städskrubben på morgonkvisten. "Gudmårning" mumlade Megamongot innan hon än en gång gav sig ut på Dublins gator.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor


Märkligt

Något mycket märkligt har hänt. Ett litet megamongo gick i vanlig ordning ut och firade löningsfredagen häromdan. Efter förfestande och klubbande hamnade Megamongot på en trevlig efterfest och vaknade i... Dublin!
Hur Megamongot hamnade där eller hur hon ska ta sig hem igen har hon inte riktigt lurat ut än.. men medan hon tänker på det så försöker Megamongot göra det bästa av situationen, det vill säga dricka Guinness.

.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens middag: Lökdipp á la Megamongot.

Dagens mongomiddag blev jättemycket lökdipp, och då menar vi verkligen jättemycket. Detta hälldes ner i en plasthink med filmjölk för att sedan ätas med sked av de vrålhungriga megamongona.

När det är kallt behöver man fett, och om man kombinerar detta med noll motion så får man en fin bilring som man kan rulla fram på.

Man kan även snorta dippen, har ett bekant megamongo erfarit.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Ny näsa...

Har opererat näsan igen. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Och så vill vi bara än en gång påminna...

...om att gå med i vår fanclub på Facebook.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Åter till kattmaten.

Efter att ha gått upp fem kg på fyra dagar gav de små megamongona upp ambrosiadieten. Den fungerade helt enkelt i teorin men inte i praktiken.
Megamongona har nu ett nytt tankesätt: Tänk katt! De har införskaffat varsin kattmatskål och äter nu mer all sin kattmat liggandes på alla fyra.

Detta kan låta obekvämt, men är ack så effektivt. Dagens motion bestod av en timmes råttjakt.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

En liten kärleksserenad.

Vill bara meddela att Megamongot nu står på balkongen och sjunger kärleksserenader så att det skallrar i fönsterrutorna. En granne skålade så kraftigt att hon nära på träffade Megamongot med flera liter vatten. Hur det gick till förstod inte Megamongot, måste vart ett väldigt stort glas.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Universitetsmongot strikes again.

Ett alternativt sätt att spendera alla hjärtans dag på kan ett annat litet megamongo demonstrera. Pussie har spenderat nästan 36 timmar i sträck på Stockholms universitets bibliotek. Hon ser det som en perfekt kombination av tidskomprimering och ekonomiskt sparande under tentaperioder. Det är mycket sällan som hon blir upptäckt när hon sover över. Dessutom finns det massor av matlådor att stjäla, på så sätt behöver hon inte lägga pengar på mat. Om det ändå suger efter en färdigmacka, så finns det massor av tomburkar att samla in och panta. Nere i kafeterian brukar det dessutom alltid finnas kaffeslattar att samla in, så behöver hon inte lägga pengar på kaffe heller.

Bakom dessa stolar rullade ett litet megamongo ut sin sovsäck och spenderade natten.

Megamongot på Facebook


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Alla hjärtansdagmiddag.

Som vanligt firade de ett litet megamongo Alla hjärtans dag med en heldag framför TV:n. Självklart avslutades kvällen med en romantisk middag för en, bestående av en rostad brödskiva med marmelad och ost.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Söndag= gratis fika

Megamongon har inga pengar, men vi är bra ändå. Att ta en liten söndagsfika på ett närliggande kafé är därför lite svårt. Men megamongona har kommit på något smart. Det finns byggnader som kallas för kyrkor, kyrkor har så kallade gudstjänster på söndagar och gudstjänster medför kyrkkaffe.
Megamongona begavs sig därför tidigt i ottan till en närliggande kyrka. De placerade sig långt bak i kyrkan där de somnade. När prästen pratat klart och tanterna tydligen inte kunde fler psalmer så kunde de diskret smyga iväg och ta för sig av bullbuffén.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Angående ambrosiadieten.

Nej, det verkar kanske inte så nyttigt att leva på bara ambrosiakaka...MEN, det är väldigt gott. Dessutom har det gett finfina resultat. Megamongots figur har genast blivit mycket slankare och nättare. Se bara:

Detta resultat nådde Megamongot efter bara 12 timmars ambrosiadiet. Snabbt, lätt, gott och nyttigt.

Megamongot rekommenderar!

Vårens antagligen bästa ungdomsroman. Du tror ni nog att jag driver med er! Men för en gångs skull så är Megamongot faktiskt seriös och rekommenderar något som faktiskt bör läsas.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Schlagerdieten

Här ser ni restera efter den omtalade schlagerdieten, ambrosiakaka. Inga andra näringsämnen behövs, ambrosiakakan kan ersätta frukost, lunch och middag sju dagar i veckan.

Det är lättare än man anar att baka en ambrosiakaka, oftast finns de färdiga i bröddisken, man behöver då bara klippa upp plasten som är runt den, och den är färdig att servera.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens outfit: Schlagerfin

Så var det dags för schlagerfestivalens andra deltävling, vilket de små megamongona firar med sedvanlig studieflykt och ambrosiakaka. Megamongot på bilden har klätt sig i sin speciella schagerjkol och matchat denna med höga pumps.

Under kvällen satt de små megamongona klistrade framför TV:n och dregglade till Christer Sjögrens ljuva stämma. Hur kom det sig att de inte gick att rösta på honom? Megamongona är ypperligt förvirrade och det slutade helt enkelt med att de röstade på sig själva. De gick tyvärr inte vidare.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Barnmat vs Kattmat

Megamongot har fått en del pikar angående kattmatsdieten, folk menar att den inte är så kalorisnål som vi megamongon menar att den är. Dessutom är det många som har fått kväljningskänslor av den. Vi föreslår att äta maten med lite ketchup, eller kanske en gnutta chilipeppar. Det livar garanterat upp!
vs
Gällande näringsinnehållet i kattmat och barnmat kan vi megamongon även där lugna er kära läsare. Om man ser till näringsinnehållet är det förvånande likvärdigt. Om ni studerar bilderna nedan så ser ni att de båda burkarna innehåller 72 kalorier/100g.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens middag: falafel.

Ja, som sagt: vad passar bättre som middag en helt vanlig bakfyllesöndag om inte en falafel med extra mycket vitlökssås?
megamongot har verkligen lagt ner hela sin själ i detta, och har skurit en färsk paprika i små bitar, samt ett halvt huvud isbergssallad. Som pricken över i, har hon söndagen till ära lagt upp det hela på en nydiskad tallrik. Lyxigare än så kan det väl knappast bli?


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Vårkänslor.

Nu när våren börjar närma sig så är det ju dags att fira midsommar resonerade de små megamongona. Sagt och gjort packade de ner sill och nubbe i en picknickkorg, varpå de travade iväg till närmsta park och reste en midsommarstång.

Sedan var det bara att sätta igång med sitt svenska skränande. Megamongona sjöng allt från helan går och små godorna till sommaren är kort. Midsommar kan man som sagt inte fira för många gånger under året, och varje ursäkt till att dricka nubbe välkomnas av varje megamongo.
Schkåll!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Megamongona på gala!

I glitterstass begav sig de små megamongona ut på gala i helgen. Och se! Kattmatsdieten har gett resultat, megamongona har även använt rosa-utan-sol. Självklart var megamongona genast festens mittpunkt, alla ville veta var de köpt sina kläder. Men megamongona var förtegna, inte vill vi ha några copycats här inte.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Nya bloggtrenden, egoism.

”Att vara elak mot andra är så ute, verkligen början av 2010… Det är verkligen superute, hoppas alla har fattat det..? Nu fokusererar man på sig själv och är så superegoistisk man kan vara när det kommer till bloggfronten, nya bloggtrenden!” skriver Kissie. Okidoki! Svarar Megamongona. Från och med nu ska vi vara egoistiska utan att vara elaka.
Lätt som en plätt helt enkelt. Vi Megamongon tycker om alla i hela världen, men vi tycker helt enkelt lite bättre om oss själva. Det var denna alltså trend som Pussie anammade när hon valde att länsa Megamongots kylskåp.


Kissie (bild från modegalan) är en stor ledstjärna i Megamongonas bloggande.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Latte på stan, á la Megamongot.

Megamongot tänkte besöka ett lite dyrare café idag, med tyvärr tillät inte plånboken detta. Men en liten kaffe från Pressbyrån tänkte hon att hon skunde skrapa ihop till. Megamongots koffeinabstinenta kropp skrek däremot efter en stor kopp. Megamongot har aldrig varit särskilt bra på att pruta, men idag lyckades hon. Krokodiltårarna kom som beställning, varpå den snälla kassörskan på Pressbyron sa "Ta ditt jälva kaffe, då. Men för guds skull gå härifrån!".
Megamongot kunde sedan gå därifrån och slå sig ned på trappan utanför ett café och låtsas som om det var inne på cafét som hon satt.
Jackpot!Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Fredagsnöje: mattsurfing

Här har ett Megamongo upptäckt charmen i mattsurfing, detta sysslade hon med heela kvällen tills hon snubblade och bestämde sig för att somna på mattan.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

En lyxig fredagsmiddag

Även en strikt kattmatsdiet kräver vissa avbrott emellanåt. Megamongona lyxade till kvällen med en lyxig godismiddag. Man lever bara en gång sa Pussie och la ner sina sista slantar på fyra kilo lösgodis. Detta serverades med Pringels och Marabous sensation.

Middagen kompletterades med en helkvälls TV-zappande.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Olika som stenfrukter.

Självklart var inte Megamongot inbjuden till Finest awards och inte heller ville hon besöka denna skandalösa tillställning. Lika självklart hade hennes väninna Pussie lyckats mygla sig in på galan. Hon fick tyvärr varken Kissies eller Paows autograf, däremot lyckades hon enligt egen utsago hångla upp Babsan i ett obevakat ögonblock. Grattis!

Att Kissie har (ytterligare) en copycat visste vi dock inte förrän igår. Men kolla in bildbevisen nedan!

Jag menar, den där tjejen är inte riktigt klok! Hon härmar Kissies look, med en likadan klänning, samma vinglas, samma pose. Hon står till och med framför samma person som gör samma min. Det är helt sjukt vad folk gör för att se ut som Kissie. Pinsamt! De liknar ju inte ens varann.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Nya erfarenheter på yogan.

Idag begav sig ett av de små megamongona till yogan igen. Det här Megamongot har ett stort behov av närhet och lade sig därför mycket nära en dam som såg trevlig och moderlig ut. Kvinnan i fråga däremot, verkade ha svårt att kontrollera sina rörelser, för hon förflyttade sig sakta men säkert bort från megamongot. Det hela slutade med att megamongot och damen låg i ett hörn av salen. Då ringde megamongots telefon! Megamongot tycker inte om att låta folk vänta utan svarade så klart, men efter bara två minuter bar yogainstruktören det stackars lilla megamongot att lämna rummet. Jag menar, ett kort samtal kan väl ingen störas av? Knäppt!

Redo för yoga? Jajamen!
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Följ Megamongot på facebook!

Man skulle kunna tro att Megamongona har hundratusentals fans som stalkar dem. Detta är bara delvis sant, Megamongot har inte särskilt många Facebookvänner. Därför vädjar vi nu till alla Sveriges mongolovers: förena eder och följom oss på Facebook:

Megamongots mat och mode på Facebook.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

RSS 2.0