Berit på krigsstigen!

Här slår Berit till, inget kul för de som drabbas av hennes vrede. Berit är tydligen en argsint gammal kvinna som helst av allt gör livet surt för de som kommer i hennes väg.


Nu återstår bara en fråga: Vem är EGENTLIGEN Berit? Det är lätt att fastna i medias bild, men är det verkligen en rättvis bild? Är hon bara den gamla argbiggan som vältrar sig över Skåne, ställer in tågtrafiken och skrämmer folk till att hålla sig inomhus?
Kanske finns det en annan bild av Berit? Kanske har hon barn och barnbarn? Hur mår i så fall de idag? Säkert har hon även goda egenskaper, trots att tidningarna inte är intresserade av att skriva om dessa...

Första söndan i advent.

Äntligen advent! hurrar de små megamongona. I denna glädjens tid bjudes det nämligen på pepparkakor både här och där, och gratis är gott, som Kajsa Varg sa. Megamongona firade första advent traditionsenligt genom att smita in i en närliggande kyrka och länsa kakbordet medan församlingen inte ont anande satt och skrålade Hosianna. Tack för lussebullarna!
Sedan har megamongona tillverkat sin egen adventsljusstake och även tänt det första ljuset. Skål ta mej fan!

Lättklätt och utmanande i höstmörkret.

Många bylsar på sig när hösten kommer. Varför? Frågar sig de små megamongona och klär sig i bikini trots den påtängande kylan. Vill man vara fin får man lida pin helt enkelt. Passa på att njuta av plussgraderna, imorgon kan det vara för sent.

RSS 2.0