Lady Antebellum, need you now (lyrics)

Picture perfect memories, scattered all around the floor.

Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.

And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.


Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call, but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I just need you now.

Oh baby I need you now.
Humor
Blogg listad på Bloggtoppen.se


Tillbaka till rötterna

Megamongona har äntligen funnit sina rötter. Släktforskningen tog dem inte till Mongoliet vilket man lätt kan tro, utan helt enkelt till Afrika, närmare bestämt Kongo. Tydligen sträcker sig megamongonas släkt ända tillbaka till 1970-talet, en helt ofattbar tidsrymd. Tänk att det funnits megamongon på jorden så pass länge! Megamongona kommer därför att hylla sina stammördrar genom att fira ett traditionellt Kongoianskt bröllop.

På etnografiska museet i Stockholm fann Megamongona denna bild av stamfadern Sundi Mongo.
Humor
Blogg listad på Bloggtoppen.se


Vinnaren i tävlingen utsedd!

Denna vackre och ståtlige man, Hjalmar, är den lycklige vinnaren i megamongonas bröllopstävling. Bröllopet kommer att stå i augusti. Stort grattis, önskar vi megamongon och stort tack till alla bidrag.


Humor
Blogg listad på Bloggtoppen.se


Skäms inte! Skicka in era tävlingsbidrag nu!

Det är väldigt dåligt med bidrag i veckans tävlig. Nu uppmanar megamongona att kika in och tävla innan det är för sent. Det är inte varje vecka som man har möjlighet att gifta sig med ett äkta megamongo.
Puss!Humor
Blogg listad på Bloggtoppen.se


Schysta meloner!

En klassiker, vi vet, men ack så effektivt. Ett par meloner innanför linnet slår vilka silikontuttar som helst!
Tyvärr hade megamongot nedan endast en melon, vilket resulterade i ett något asymmetriskt dekolletage.Humor
Blogg listad på Bloggtoppen.se


Glöm inte bort tävlingen!

Ni har väl inte glömt bort veckans grymmaste tävling? Gå in och kommentera så kan ni få gifta er med ett äkta megamongo!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor
Varför stå för sina misstag när man kan skylla på andra?

Civilkurage är bara för mesar. Om något skulle hända på ett megamongos arbetsplats och man har en chans att skylla ifrån sig, tveka inte utan ta den chansen. Megamongot har genom året låtit flertalet mesiga kollegor få skit för sådant de inte gjort, medan det lilla megamongot fnissande har glidit ur situationen med ryggen fri.
Eftersom det hör till allmänt vetande att megamongon tillhör ett korkat släkte individer finns ingen risk för att hon skall bli upptäckt.
Som den gången då megamongot "råkade" dricka upp vinet till personal festen:
Megamongot hade tråkigt en onsdagseftermiddag. Det var lillördag, men en regnig sådan. Det var i slutet av månaden och megamongot var fattig som lössen på en kyrkråtta. Då hittade hon en hel massa vin inne på chefens kontor. Hon förstod givetvis att hon EGENTLIGEN inte fick ta av vinet, men gjorde det endå och råkade dricka upp alltihop. På arbetsplatsen finns en medarbetare som på grund av viss alkoholproblematik inte är särskilt uppskattad att arbeta tillsammans med. Självklart kunde Megamongot skylla på denna person. Personen i fråga finns idag inte kvar på arbetsplatsen.

Detta är bara en av de gånger som Megamongot har tagit sig ur genom att skylla ifrå sig.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

OBS! Glöm inte veckans tävling här nedan!
l
l
l
V
Veckans tävling: gift dig med ett äkta megamongo!

Nedan ser ni ett megamongo som läst aldeles för många bröllopsbloggar och således bestämt sig för att gifta sig hon med. Det enda problematiska är att hon ännu, trots ihärdiga försök, inte lyckats hitta någon att äkta.
Därmed utlyses här på bloggen en tävling, reglerna är enkla, du behöver bara skicka en kort kommentar om varför just du skulle vilja gifta dig med ett megamongo.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Megamongot har fastnat bland bröllopsbloggarna.

En blogg som Megamongona har fastnat för är Bellas bröllopsblogg, även om det inte är så troligt att megamongona själva någon gång skulle få gifta sig så har de åtminstone orealistiskt höga drömmar. Alltid nåt! som Selma Lagerlöf sa.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Långpromenad på kvällskvisten

Trot eller ej, men även megamongon har vänner. Tyvärr har det här lilla megamongot aldeles för hurtiga vänner. Så sent som idag tvingde de ut megamongot på en promenat runt kvarteret. Usch! Megamongot satte höger fot framför den vänstra och vänster fot framför den högra så långt det gick, men snart tog det tvärstopp för megamongot som i ren protest lade sig ner på marken. De dumma vännerna fattade inte vinken och fortsatte sin promenad tills hon blev tvungen att skrika allt vad hon hade för att de skulle stanna. När de tröga så kallade vännerna fortfarande inte fattade att hon faktiskt inte orkade gå längre, blev hon till slut tvungen att lägga krokben för en av dem. Hon blev skitarg. Tönten har tydligen ingen humor heller.
Dumma dumma mongovänner! Megamongot har inte längre några vänner.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens middag:smarrig mjukglass

Vissa dagar blir megamongona sugna på en lite lättare middag, och då är det tur att Alfred Nobell uppfann mjukglassen. Så här på sommaren ploppar glassförsäljarna upp som hober ur brinnande jordhålor. Mjukglass är ett lättlagat alternativ till middag, då den går att få tag på nästan överallt.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens lunch: pommes med grillkrydda

Inget slår riktigt flottiga pommes frites till lunch. Denna franska specialitet består om lagom friterade potatisstrimlor och köpes helst i sunkiga korvmojer runt om i stan.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens frukost: kladdkaka

Inget bakverk är väl så populärt i Sverige som kladdkakan. Vart man än vänder sig så hittar man olika smarriga recept på denna klassiker. Megamongon bakar inte kladdkakor, men snyltar gärna på andras. I grannens frys hittade Megamongot denna härliga kaka.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Billig utekväll

Megamongot spenderade fredagskvällen med att gå runt på stans uteställen och stjäla slattar. Billig kväll blev det.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Champagne på jobbet!

Megamongot hittade en bortglömd flaska champagne på jobbet idag, sicken röta man kan ha! Den stod längst in i kylskåpet med ett kort hängande runt halsen med följande text "Grattis Mia på 50-årsdagen! önskar kollegorna". Eftersom Mia inte var närvarande på arbetsplatsen idag och dessutom fyllde år redan i förrgår tog Megamongot det som att Mia inte ville ha flaskan, alternativt hade glömt bort den.
Således firade Megamongot Mias 50-årsdag på egen hand i en städskrubb.

Schkåll Mia! sjöng hon gladeligen, och funderade på hur glad Mia skulle ha blivit om hon bara visste hur mycket Megamongot firade henne i denna stund. I följande stund bankade chefen på dörren. Chefen bryr sig tydligen inte lika mycket om Mia, för hon såg rätt arg ut...

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Brandfara!

Följande skylt sitter placerad i ett megamongos trapphus:

Då megamongot som bor i trapphuset ser sig själv som en allmän brandfara och således ständigt befinner sig i nödläge vågar hon aldrig använda hissen. Detta ger Megamongot en utomordentlig vardagsmotion då hon bor på 13e våningen.
Det lilla megamongot är dock inte bara en brandfara utan även en mycket lat tingest, därför har hon lagt ut en madrass innanför porten där hon övernattar de dagar som hon inte orkar ta sig upp till lägenheten, vilket är de flesta dagar...

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens middag: rabarberkräm.

Ett litet megamongo besökte sina stackars föräldrar igår kväll och passade på att länsa frysen. Bland annat lade hon rabarber på just rabarber. Det finns flera fördelar med att stjäla mat istället för att laga den. För det första blir det skonsammare för plånboken, för det andra slipper man att lägga ner en massa onödig tid på matlagning, för det tredje blir det mindre disk.

Megamongot kan inte se varför någon skulle vilja laga sin egen mat.
Men som Sokrates brukade säga: Smaken är som baken, svår att visa om man klär sig i sparkdräkt.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Tacksamma grannar.

Äntligen visar grannarna lite tacksamhet för att man bjuder på middag.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Vidare betraktelser om sparkdräktsmodet.


Megamongona har nu kommit på det enda negativa med sparkdräkten. Det går helt enkelt inte att moona med den utan att visa brösten. Megamongona skulle på sin dagliga raggarrunda häromkvällen och tog dagen till ära på sig sina nyinskaffade modeplagg, nämligen sparkdräkterna.
Kvällen började bra, men när det var dags för kvällens första mooning blev det problematiskt. Barbamongot i rosa försökte moona, men trasslade in sig i ärmarna och föll huvudstupa framför det tilltänkta mooningsoffret.
Det turkosa modemongot försökte istället kravla sig ur dräkten utan att dra ned dragkedjan, inte heller detta ledda till någon större framgång.

Här försöker Pussie moona ... utan resultat.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

På shoppingtur i högsommarvärmen

Det är väl ingen som har missat det häftigaste, coolaste och mest eleganta modet sedan Jesus uppfann sandalerna, nämligen sparkdräkten. Det finns inte en viktig stjärna på blogghimmelen som inte bär den. Även den kända bloggduon Micah och Kelly visar upp sig i sparkdräkter. Inte vill väl vi vara sämre inte, sa de små megamongona. De knatade således ned till närmsta butik och införskaffade varsin.

Nu är det så att Megamongona inte är de ekonomiskt starkaste personerna här i stan, så de iklädde sig dräkterna och klädde sedan på sig de kläder de kom i ovanpå. Grattis sade de sedan till varann, du är nu en lycklig ägare till en sparkdräkt. Sedan sprang de ifrån polisen.

Ja så nu kan ni, om ni har tur, skåda de små megamongona lyckligt iklädda sina matchande sparkdräkter...och nog höjs ögonbryn då de vandrar genom byn iförda dessa statusplagg. Det både skrattades och pekades av ren avundsjuka på de två små modemongona när de denna sommardag hand i hand vandrade mot solnedgången.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens outfit.

Sverige  är ett mycket kallt land med ett mycket kallt klimat och som den store filosofen Johan Glans sa en gång, kallt som i en isbjörns rövhål. Idag har dock efter lång väntan äntligen sommaren nått detta nordiska land och det är äntligen dags för de små megamongona att plocka fram sommargarderoben. Nedan ser ni ett glatt litet megamongo som stolt visar upp sina bara ben i ett par kortbyxor och en något för liten T-shirt.
Hurra för sommaren!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

RSS 2.0