Dressed for success!

Dags för alla Megamongon att åka ut på landet! Iklädd traditionsenliga påskkläder kommer hon perfekt att smälta in i påskens vimmel av gula fjädrar.


GLAD PÅSK!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Påskmiddag

Påsken skall firas med en traditionell påskmiddag. Det lilla Megamongot är inte mycket för att laga middag själv och äter ju som ni redan vet efter en strikt diet. Påskmiddagen intogs därför på en närliggande resturang.

Megamongots familj däremot, tycktes föga imponerade av den gormanta tillställningen. Vissa tycks aldeles för svåra att tillfredställa.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

High carb high fat-dieten

Mat äter man inte för att den ska vara god och nyttig, mat äter man för att man ska bli mätt. Den som säger någon annat är ute och cyklar! bildligt talat, alltså. Inte för att vi inte tror att ni läsare kan hantera en cykel, men det var helt enkelt inte det vi syftade på vid detta tillfälle.
Som vi uttryckt förr kan mat både vara mättande och billig, man behöver inte ringa hemtpizza för att få i sig dagens pizzabehov, utan allt som behövs är lite uppfinningsrikedom.
Voalá!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Angående dieten.

Jo, visst funkar den. Se bara vilket slankt megamongo ni kan skåda nedan. Och, ja, bilden må vara upp och ner, men Megamongot har inte ork att vända på det för tillfället.

Pizzadieten har under veckan kombinerats av daglig motion bestående av att Megamongot parkerat på 3-timmarsparkeringen. Därav måste hon var tredje timme gå den långa 50-meterspromenaden till parkeringen för att snurra på parkeringssnurran. Smart må man säga!
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Gratis fylla.

De små megamongona har firat lillfredan med en gratisrunda på stan. Genom att snoka reda på och snika sig in på olika vernissage och releasefester så lyckades de få till en riktigt skaplig fylla. Perfekt för fattiga månadsslut!

Den sista festen var tydligen en bokrelease. Efter att Megamongot utgett sig för att vara författaren och inte bara singerat ett antal böcker, utan även dekorerat dessa med bilder på könsorgan ansåg ett antal personer att det var dags för Megamongot att avlägsna sig från festen. Oförskämt! menade Megamongot förnärmat och kravlade sig ner i en sandlåda där hon somnade för natten.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

God morgon!

Dags för frukost och sedan iväg till ytterligare ett vikariat!

Tänk att folk fortfarande vill anlita det lilla Megamongot. Jag måste vara en ypperligt kompetent medarbetare.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Ny diet - pizzadieten.

Så tänkte de små megamongona testa en ny diet. Den kallas för pizzadieten och bygger på att man ska äta sig smal på pizzor. Jaja, vi vet att det är kontroversiellt och kanske inte särskilt forskningsbaserat eller beprövat. Men vem vet, det kanske funkar!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Sen-ingång

Det är bra att Operan har en sen-ingång. Megamongot kom nämligen rusandes häromdagen och var sen till en föreställning. Då såg hon denna fantastiska uppfinning, en ingång bara för de som kommer sent. Megamongot rusade in och irrade sig fram till stora scenen. Märkligt nog hamnade hon PÅ stora scenen istället för på 3:e balkong. Megamongot flydde i panik och föll handlöst ner i orkesterdiket, och någonstans i denna panik kom operasångarna av sig och föreställningen avbröts.
-Bry er inte om mig, låt inte mig störa, mumlade Megamongot och kröp därifrån.
Så småningom hittade Megamongot till sin plats där hon i lugn och ro kunde slå sig ner och sjunga med i föreställningen.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Konsten att leka kurragömma

Megamongot har än en gång blivit erbjuden ett vikariat på en förskola. Hon blev tilldelad att vakta barnen på gården. Ett par av de små liven kom fram och ville leka kurragömma. Okej, svarade Megamongot såklart. Hon började räkna och hittade sedan ungarna tämligen snabbt, de är inte särskilt duktiga på att gömma sig. Sedan skulle ett av barnen räkna. Megamongot gick in och somnade i kuddrummet. Efter en timme upptäckte hon att barnen fortfarande sprang runt och letade. Haha! April, april era små puckon! Ropade hon när hon åter kom ut på gården.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

God natt

Det lilla Megamongot har hade som vanligt ingen stans att ta vägen. Därmed ringde hon på hos första bästa kompismongo, gick in och däckade på vardagsrumsgolvet.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

RSS 2.0