Fyllde på kylskåpet lite...

Om man belamrar någons soffa och äter upp dennes mat så har jag hört att det är artigt att fylla på kylskåpet lite.

Från och med nu är det slut på kattmatsdieten. Megamongona ska från och med nu leva ett lyxliv med vitt vin och reker. SKÅL!

/Pussie

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Hur man märker att Pussie är tillbaka...

En bild säger mer än tusen ord:

Så det blir bostongurka till middag alltså.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Pussie's back!!!

Kan ni gissa vem som just ramlade in i farstun om inte Megamongots longlost friend tillika ärkefiende, Pussie. Hon har liksom Megamongot, insett att inget av de två Megamongona var kompetenta nog, rent socialt, att hitta nya vänner. Dessutom hade Pussie tröttnat på att sova i tunnelbanevagnar. Hon ville gärna visa upp sin nya make-up, sedan gick hon raka vägen in och somnade på Megamongots soffa.

Pussie nya läppar. Vad tycks? Är de inte lite Kissie-style?

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Mina träningskläder i rosa! ;)

Jaha, nu har Megamongot fått ett träningsryck igen och har precis avslutat ett intensivt träningspass på 4,5 minut. Puh! Just nu har det lilla träningsmongot tagit en pause från träningen och den strikta kattmatsdieten och belönar sig själv med ett par muffins och en wienerlängd. Mmmmm!

Nedan finns en fantastisk bild på träningsmongot iklätt nya träningsklader.

Träningsmongot efter dagens träning.
Träningsmongot kände för att förnya sin lite retro träningsstil mot något mer trendigt. Så hon lät sig inspireras av Kissie.

Träningsmongot och Kissie = lika som bär.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Ny diet.

Den senaste trenden inom bloggvärlden har varit barnmatsdieten. Vad ingen annan bloggerska testet ännu är kattmatsdieten. Kattmaten är inte bara billig utan även proteinrik och fettsnål.
Följ Megamongots kattmatsbantning!

Kattmatsburk = ca 70 kalorier.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Frukost.

Så det här blev dagens frukost:

Pommes frites med bearnaisesås är det varje megamongo behöver klockan tre en lördagsmorgon.

Megamongot blev förstås mycket upprörd av kommentaren:
seriös eller inte så är du fortfarande jävligt fet. Fattar inte hur du ens gör en "skojblogg" när hela du är ett stort skämt.
Följ Kissies råd på RIKTIGT och banta.. Snälla!!

Vadå "skojblogg" hur kan någon ens överväga att Megamongots blogg skulle vara på skoj?? Att dessutom börja en mening med en gemen verkar aningen suspekt... antagligen är det någon som är avundsjuk på Megamongots perfekta svenska. Patetiskt!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens lunch: vegetarisk råbiff.

Här är dagens lunch, jag blev sugen på biff tartar (även känt som råbiff). Men kom plötsligt på att jag oturligt nog är vegetarian. Då får man vara lite finurlig, vilket ett litet Megamongo faktisk var för en gångs skull. Megamongot knaprade i sig en heeel påse råa linser.

Biff tartar - det vegetariska alternativet.

Och ja, jag fick ont i magen.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Angående Pussie...

Många har förstås undrat hur det gick med Megamongots återförening med Pussie. Megamongot hade ju bestämt sig för att Pussie skulle få bli hennes vän igen. Sagt och gjort gav sig Megamongot ut i Stockholms tunnelbanor för att finna sin försummade vän och fann henne inom en snar framtid sovandes på en bänk i Akalla. Megamongot greps av tillfällig förvirring och gav Pussie en rak höger, inte av ondsinthet utan helt enkelt för att hon befarade att ingen annan skulle göra det annars. Självklart tog Pussie det på helt fel sätt och slog tillbaka, oförskämt!

Dessa två väninnor skulle aldrig drömma om att slå tillbaka.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

EXTRA låg midja! ;)

Det lilla megamongot har tröttnat på att förfölja Paow och riktar tillfälligt som idoldyrkan mot modeikonen Kissie. Kissie visar upp sin mage i lågt skurna jeans, inte vill väl Megamongot vara sämre.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Vänner igen?

Läste precis på Paows blogg att hon tagit upp kontakten med såväl Amir som Dessie. Kan hon kan jag, tänkte söka upp Pussie i eftermiddag för att se till att hon blir min vän igen, kan inte vara särskilt svårt. Förstår att knepet är att äta sushi tillsammans, så jag får väl bege mig ner till ån och plocka ett par fiskar.

Vänner igen?

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Sexigt farlig eller farligt sexig?

En extremt utmnande och farligt sexig look har ett megamongo fått till denn annars så vanliga måndag. Varför inte hotta upp vardagen med en blond peruk?


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens recept: pizza med extra ost.

Godmorgon kära mongovänner!
Här har ett litet Megamongo just lagat en härlig frukost bestående av färdigpizza med extra ost. Knepet med att få den extra osten att smälta, är att ha på den innan man ställer in pizzan i ugnen. En delikatess för så väl Matmongon som vanliga dödliga.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Bunkrat upp för kvällen.

Nu är det lördag, och lördag betyder fest, och fest betyder alkohol, och alkohol köper man på systembolaget. Sagt och gjort begav sig ett litet megamongo till systembolaget för att bunkra upp inför kvällens äventyr.

Lite av det inköpta gick åt till färdkost på vägen hem från bolaget, därav den egendomliga vinkeln på fotot. Om du helt enkelt bara vrider din skärm 90° medsols så ska du se att bilden blir lättare att titta på.
Nu ska megamongot sminka sig och ge sig ut i Stockholms tunnelbanor för att hitta någon att förfölja under kvällen.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Pussie: 10 orsaker att hata dig!

Ni minns väl alla min före detta vän Pussie? Jag vill bara förklara en gång för alla hur dum hon är.
1  Hon har en väldigt obehaglig röst, som är väldigt tröttsam att lyssna på
2  Hennes hår är fake fake fake. Hon är ingen äkta brunett!!
3  Hennes bröst är fake fake fake. Hon lägger vätskefyllda kondomer i BH:n för att de ska se större ut.
4  Hon är snyggare än mig, vilket får mig att se ännu fulare ut. Taskigt!
6  Hon klär sig illa, vilket inte fungerar om man ska driva en seriös modeblogg.
7  Hon stjäl vindruvor från Coop Forum (se bildbevis nedan).
8  Hon är totalt socialt missanpassad, fungerar inte i sociala sammanhang över huvud taget.
9  Hon är en parasit som lever på andra, jag menar hon har inte ens ett eget hem.
10Hon är en riktig copycat. Hela hennes liv är fake fake fake.

Megamongot inser att endast en person i dett universum är värre och mer missanpassad än Pussie, och det är undertecknad. Jag menar, till och med det kopierar hon.

Här ser ni Pussie i full färd med att stjäla vindruvor, ni som fortfarande tycker att hon verkar vara en sympatisk person måste vara helt befriade från normala värderingar.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens lunch

Godmorgon!
Här presenterar ett litet Megamongo dagens frukost/lunch/middag på temat "Man tager vad man haver". Måltiden består av frysens hela innehåll: spenat, ärtor, glasspinnar, isbitar och en halväten pizza. Storkoket fördelas i tre lika stora delar och portioneras ut till frukost, lunch och middag. På så sätt tidsoptimerar Megamongot och får mer tid över till annat, till exempel navelpillande.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Sociala regler gällande yoga.

Jahaja, nu är träningsmongot i farten igen. Denna gång var det en yogagrupp som fick det eminenta besöket. På yogan ska man ligga ner på en tunn madrass (och då menar jag verkligen jättetunn) och slappna av och djupandas och slappna av ännu mer, känna kroppen bli tyngre och tyngre... men tydligen inte somna.
Yogainstruktören väckte det stackars Megamongot och hävdade att hennes snarkningar störde. Hallå, jag har trånga näsgångar, det är inte mitt fel!
Otroligt oförskämt, dit kan man ju inte gå tillbaka.

Megamongot värmer upp inför yogan.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Livet enligt Paow.

"Jag sätter slangen mellan benen när jag skönduschar" sa megamongots ledstjärna i livet Paow en gång, och det var inte ens det mest intelligente hon sagt! Sagt och gjort tänkte Megamongot då och följde exemplet.

Megamongot är självklart en riktig copycat, även politiska åsikter kopierar hon. Mästaren av intelligenta åsikter, Paow, sade här om dagen:
"Sverige idag har inget behov av invandring, som det ser ut idag kostar det mer än det ger, säger man nåt annat så är man blind." Jaha, ja, tänker Megamongot och om man nu har sett Sverigedemokraternas valfilm innan den förbjöds så vet man ju att kvinnor iklädda burka kommer att stjäla maten ur munnen på våra stackars svenska pensionärer om inte vi vidtar åtgärder snarast.
Enligt Paow består nämligen den enda tillåtna invandringen till Sverige av de thailändskor som hennes pappa hämtar hit, smart! Megamongot tänker att kanske är behovet lite större för de som tvingas fly från krig, men inte skulle väl Paow ha fel?

Det sköna med duschen har ett litet megamongo inte ännu förstått, men hon litar på Paow!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens middag: hårda karameller.

Här presenterar Megamongot kvällens middag. Ett bekant megamiffo kom över med en fet godispåse i helgen. Det som blir kvar är oftast de hårda karamellerna och lakritsen, då detta inte är mat för ett litet megamongo. Men finns inte annat att tillgå så kan även detta slinka ner som måndagsmiddag i slutet av månaden.

Hallonlakritspaddor går även att köpa på nätet! Mmmmmm, en riktig gourmémåltid för ett fattigt megamongo.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens outfit: häng!

Det är ju snyggt med lite häng! sa en gång de stora poeterna Ronny och Ragge. Megamongot begrundar de visa orden och tänker att javisst, snyggt, rätt och tilldragande. Vem kan motstå Megamongot iklädd grisrosa boxertrosor?

Självklart fick Megamongot många beundrare under dagen, komplimangerna rentutav haglade in. Den vanligaste var: Fröken, har du kalsonger? Men till slut slog som vanligt den svenska avundsjukan till, Megamongots så kallade chef kallade in henne på kontoret och sade med sarkasm i rösten: Skaffa hängslen, eller så kan du hitta ett annat ställe att vikariera på. Megamongot kände sig kränkt och låste in sig på toaletten resten av dagen. Innan hon gick hem råkade hon dock fylla chefens skor med trolldeg, så kan det gå! Om någon känner till en arbetsplats som skulle vilja ha ett vikarierande megamongo så kontakta mig!!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Helgens håruppsättning.

Megamongot hade helgen till ära tänkt sig att borsta håret och någon gång i tiden ägde hon faktiskt en hårborste. Denna borste ville inte infinna sig i Megamongots närhet idag, så som sagt... man tager vad man haver...


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Vit kväll

Megamongot satsade på en vit kväll ikväll.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Godzilla

Lekte lite Godzilla med de här dinosaurierna, tror ni inte att att en av pygmeerna började gråta när en tyrannosaurus välte hans kaplastavshöghus. Barnsligt!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Megamongot -Back in buisness!

Ni som trodde att Megamongots karriär var slut...hade kanske lite rätt... men i alla fall! Idag har undertecknad gett sig ut i arbetslivet igen. Iklädd rosa fuskpäls entrade hon en närliggande förskola där hon genom personliga kontakter fått ett vikariat.
Har ni varit på en förskola någon gång? Det är rena paradiset! Fullt med leksaker så långt ögat når, en gård full med gungor och massor med roliga färgpennor. Det finna bara en sak som stör... på arbetsplatsen finns det ett gäng kortväxta människor med snoriga näsor som typ agerar värsta uppmärksamhetssökande heeeela tiden. Skitjobbig.
Megamongot hittade ett rum med dörr där hon i lugn och ro kunde sätta sig och måla en teckning med rosa glitterpennor. Tror ni inte att in kommer ett kortväxt sate och hävdar att pennan är hennes? Jag förklarade lugnt och pedagogiskt att det man hittar får man ta och att hon borde ta och växa upp lite.
På eftermiddagen skulle vi vila, Megamongot sprang genast och plockade åt sig den bästa platsen och somnade som en stock. Tydligen finns vissa hårfina skillnader mellan vem som får sova och inte sova på förskolan. En förskollärare förklarade att det bara är barnen som ska sova, jag menar vadå? Jag är ju också barn, till mina föräldrar!
När de kortväxta vaknade började de genast föra oväsen igen. Som om inte det skulle vara nog blev jag ombedd att ta hand om dem. Ta hand om?? De är väl inte invalida heller? Jag återgick till mitt glittermålande.

Jag lämnade mitt namn och nummer, kanske kan de behöva en vikarie någon annan gång.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens outfit: en rosa gardin.

Mellandagsrean är slut och grovsoprummet är tömt. Vad gör man då om man är ett äkta modemongo. Jojomen! säger det här lilla megamongot. Man plockar såklart ner gardinerna och draperar sig dessa. Självklart fortsätter Megamongot på temat rosa.

Den storslagna klädseln väckte stor uppståndelse på kontoret idag. När Megamongot kom till sin arbetsplats blev hon genast fråntagen sina arbetsuppgifter och ombedd att antingen byta om eller gå hem och inte komma tillbaka igen (svensk avundsjuka). Megamongot replikerade då genast: Allt för konsten! och lämnade stolt arbetsplatsen. Megamongot söker nu efter ett nytt arbete... eller kanske satsar hon istället på a-kassa och heltidsbloggande, vem vet?

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Nya vänner

Jag har nya vänner nu. Vänner som förstår mig, som lyssnar på mig. De accepterar mig som jag är och skrattar inte åt mig när jag gör bort mig. När Pussie och jag gick skilda vägar så visste jag inte att jag skulle hitta nya vänner så fort. Mina nya vänner är äkta och till skillnad från Pussie inte det minsta plastiga.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Att lära sig umgås


På denna soffa spenderade ett Megamongo natten efter att ha följt de tips och råd som hon så beaktande studerat under de senaste dagarna. Efter att ha läst en väns SMS då hon var på toaletten, hade Megamongot genast förstått att en fest planerades i en förort längs den gröna linjen. Sedan dök hon upp med ett par skvallertidningar och ett sexpack folköl för att som Paow uttryck det läsa, skvallra, prata skvallra, peppa och blogga. Relativt lyckat om mongo får säga det själv, och det får hon!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Vem kastas ut först, granen eller Megamongot?

Snart är det dags att kasta ut julgranen, Megamongon har inga egna julgranar, men de snyltar gärna på andras. För att matcha sin nya babyrosa stil och den lilla babyrosa tomtegubben som hon träffade i baren så har ett litet megamongo så här två veckor efter julafton omsorgsfullt valt ut en liten babyrosa gran.
"På onsdag är ni alla välkomna att göra mig sälskap och dansa runt granen", anonserar hon. Sedan är det dags för Megamongot att traditionsenligt slängas ut från Täby Centrum.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

No more tears for Pussie.

Har börjat läsa på lite om hur man gör när man umgås på ett vettigt sätt. Den välkända bloggerskan Paow beskriver hur tjejer umgås på bästa sätt, bland annat "läser, skvaller, pratar skvaller, peppar och bloggar". Kanske dags att testa hennes små knep ett tag?
Nu när jag och Pussie inte är vänner längre så är det ju viktigare att vårda de få relationer som jag har kvar.

Här är en bild på Pussie innan balonginläggen. Jag har lovat att inte lägga upp den, men jag vill bara visa hur falsk hon är.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Till Pussie

Bara så att du vet, vi kommer aldrig att kunna bli vänner igen!

Du står för sjuka saker som jag inte vill stödja. Du mobbar folk på nätet och du beter dig som att du vore världskänd. Du är en diva av högsta klass och du är det oproffsigaste jag vart med om. Även om jag inte haft en välkänd blogg hade jag ångrat en vänskap med dig. Att du ens kan blanda in våra bloggar visar hur högt du svävar ovan molnen.

Mobba Megamiffot för hennes hy när du själv ser ut som pizza i ansiktet? Kränka min övervikt när du själv redigerar bort hälften av ditt hår? Skriva skit om dina grannar när du själv blivit vräkt? Förnedra mitt toapapper när hela ditt hem luktar offentlig toa?

Jag är trött på detta, att gå i din skugga och få ta skit för allt idiotiskt du skriver. Du har otroliga 34 läsare varje vecka. Vill du inte ta vara på det?

Ändra din attityd, bli älskad, bygg upp en karriär och behandla folk så som du själv vill bli behandlad… Sen kan vi diskutera en vänskap.
Din före detta vän, Megamongot.

Nu är det slut! Megamongot går solo.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Min vän Pussie

Jag har haft min blogg tillsammans med ett annat megamongo fram till nu. Jag tänker nu lämna ut henne för hon är SÅÅÅÅÅÅÅ falsk! Vi har varit anonyma fram tills nu, men nu lämnar jag ut hennes namn. Hon heter Pussie, och hennes bröst är inte äkta. Jag menar kolla på bilden från vår semester i somras, kolla hur falska och äckliga hennes bröst är.

Min vän Pussie

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Oskrivna regler? Vad fyller de för funktion om de inte än nedskrivna?

Här om dagen sa en mycket nära och kär väninna att vi megamongon håller på att bränna våra broar till ett normalt umgänge.
Senast som de bjöd in sig själva och sedan gick och lade sig i någon annans säng, så påpekade väninnan att detta inte är helt och hållet normalt, för att inte säga någon socialt inkompetent beteende. Det är mycket svårt för ett megamongo med umgängets svåra och förvirrande oskrivna regler.

Megamongona har nu gjort en lista på saker som man inte får göra:
*Dricka upp andras sprit.
*Äta upp deras mat.
*Kräkas i andras skor
*Stjäla sprit från personer man inte känner
*Tydligen inte somna i andras sängar heller utan att fråga
Detta är alltså inte samma sak som att umgås...fast var går då gränsen? och hur umgås man om man inte tillåts att göra ovanstående saker? Vissa bjuder ju megamongon på fest ibland, hur vet man då när man inte får kom hem till personen och äta upp dennes mat?

Megamongona fortsätter att vara förvirrade...

Detta är enligt väninnan inte ett socialt accepterat tillvägagångssätt vid finare middagar.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Djävulen bär Prada - tomten rosa.

Att djävulen bär Prada vet vi alla vid det här laget... och det är SÅ 2010. Tomten däremot har fattat att rosa inte bara är det nya svart, utan även det nya rött.
Denna äldre vithåriga man poserade för mig på en bardisk häromkvällen. 
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Helgens stöldgods.

Hem från nyårsfesten kom ett litet megamongo med detta. Ett par läderstövlar, en påse kaffebönor, ett spädbarn, två dussin whiteboardpennor, en häftapparat, en uppstoppad varg och ett par paljettbeklädda ballerinaskor storlek 41.
Bästa shoppingturen sedan midsommar -08!
Den uppstoppade vargen är något skrymmande i megamongots lilla kvart. Om någon mot förmodan skulle sakna den, så återges den mot beskrivning.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

It could only be pink!

Som alla vet är rosa det nya svart i bloggvärlden. Även vi megamongon har fattat det och menar att rosa är den färg som det aldrig kan bli för mycket av.


Dagens outfit:
Babyrosa byxor från 80-talet, 10:- på loppis, babyrosa urtvättad T-shirt, hittad i tvättstugan av ett tvättäkta megamongo, babyrosa kavaj från grovsoprummet med endast några fläckar på samt babyrosa tåstrumpor från mamma.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Facebook

Jag upptäckte för ett tag sedan att mina vänner på Facebook minskat drastiskt. Jag förstår att vissa bara vill ha sina närmaste vänner på Facebook. Men hur kan någon inte vilja vara vän med mig? Hur kan någon INTE räkna mig som sin bästa vän? Här har jag till exempel en mycket nära vän till mig. Han har 660 vänner på Facebook, men har av någon anledning råkat glömma bort mig.

Självklart skrev jag och frågade huruvida detta kunde komma sig.
Svaret som jag fick var något märkligt..

Nåja...skam den som ger sig!


Blogg listad på Bloggtoppen.se

Överbliven julskinka?

Ärtsoppa, makaronilåda, skinksås eller pizza? Nix nej, säger vi megamongon. Häng den i ett snöre så får fåglarna sig ett skrovmål. Vem vet, kanske kan man locka till sig någon liten gam från varmare klimat.

Det är viktigt att se till att även småfåglar får i sig tillräckligt med protein så här under vinterhalvåret.

Denna kapgam är en av många fåglar som livnär sig på as. Kanske kommer den att dyka upp i närområdet inom kort?

Blogg listad på Bloggtoppen.se

När grannarna stör.

Förstår inte hur någon kan vilja förstöra någons fest genom att banka i höljutt i väggen, just när festen når sin höjdpunkt vid 4-tiden. Det är både respektlöst och ouppfostrat att bete sig på det sättet. Om jag vill ha fest så är det min ensak, för att inte säga rättighet. Dessutom anser jag att grannarna borde ha bättre saker för sig klockan 4 än att dunka i min vägg, ha en egen fest till exempel.

Självklart satte jag upp en arg lapp i porten!

Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0