Nu är glada julen slut!

Julen varar som sagt fram till påska och de små megamongona gav den ett par veckor till. Hur underbart härlig julen än är så måste man inse att allting har ett slut, så även julen.
Därför har megamongona i år slagit ihop julgransplundringen men valborgmässofirandet.
Efter två timmars "Små grodorna" och trettiofem verser på "Räven raskar.." slängdes slutligen granen ut. Efter idoga försök att pressa ner granen i sopnedkastet gav dock megamongona upp och lånade istället en papperskorg hos den närliggande korvmojen.

Vårens frisyr:UFO

Som det UFO Megamongot alltid sagt sig vara har hon äntligen anammat detta även i frisyrväg. Symmetri har aldrig varit så hett som nu och att se lika dan ut framifrån som bakifrån är det nya svart. Flera dagars styling är SÅ värt denna makalösa (och då medar vi VERKLIGEN makalösa) frisyr.

Allt som behövs för frisyren är en hårsnodd. Sätt upp håret i en hästsvans, sedan gäller det att med alla medel undvika alla former av rengöringsprodukter så som schampo, tvål eller diskmedel. Efter att par veckor lossar man på hårsnodden och Tadaa! (För en något snabbare effekt kan man gnida in lite smör i håret)

RSS 2.0