Ny läppförstorning

Megamongot har förstorat läpparna igen. Vad säger ni? Hiss eller diss.


Puss!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Megamongots raggningstips.

Ett ypperligt tillfälle för en lyckad raggningskväll dök upp på fredagskvällen då Megamongot "glömde" sin plånbok hemma och därmed var tvungen att agera drinkhora hela kvällen. Av de många trevliga personligheter som Megamongot träffade, kommer vi här i bloggen endast ta upp en liten del av dessa.


Knappt hade kvällen börjat innan det första orginalet kom framvinglandes. Originalet kunde erbjuda både jacuzzi och X-box, samt bjuda på päronlikör som eftersläckare. Kom, igen! skrek han, bara 20 minuter! En X-box och en päronlikör, man lever bara en gång! Megamongot hade villigt följt med om inte Pussie hade lekt gömma nyckeln med hennes garderobsbricka.

Megamongot hade efter stor möda hittat sin garderobsbricka på botten av en pissoar och entrat dansgolvet med sina egensinniga dansmoves då nästa man dök upp. En riktig gentleman som hängde sig över de små megamongona och skrek Tjeeena! Vill ni hånglas lite?? Megamongot har inte så lätt för att säga dig, men denna gång kom Pussie till hennes räddning. Tyvärr, vi är upptagna. Gentlemannen visade då sin vigselring och menade att det absolut inte var något hinder för honom. Det är jag som ger otroheten ett ansikte, log han, jag är visserligen gift, men jag är inte död än.
-Jag är visserligen död, men jag är inte gift än!
replikerade megamongona och vände på klacken.

Två andra trevliga bekantskaper som Megamongona gjorde var de två fotbollshulliganerna, som absolut hade sett megamongona förrut. -Öööh, samma skola typ va? De små megamongona ville inte berätta för mycket om sig själva, så de förklarade att de numera var egenföretagare och drev en lite bordell, Bordell Caramell. Hulliganerna som varken viste vad egenföretagare eller bordell betyder trodde att det handlade om polkagrisar, och försökte istället leda in samtalet på fotboll och gruppsex.

När kvällen inte längre var ung stötte megamongona på en man som inte heller var det (sannerligen inte). Mannen som var rent ohyggligt ful, visade sig dock ha dolda talanger, eller rättare sagt en välfylld plånbok. Megamongona blev därmed bjudna på efterfest äkta vin och ost och lyckades dessutom snika åt sig en sovplats för natten.

Megamongot tipsar:
*Ragga upp den slemigaste personen du kan hitta, ta emot ett par tre drinkar och lämpa sedan över slemot på din intet ont anande väninna.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Hemma igen

Likt en strandad val flöt Megamongot iland i eftermiddags. Hur hon lyckades trotsa den envisa isen är den ingen som riktigt vet, men kanske är det helt enkelt så att Megamongot är envisare. Nu är det fredag igen! Dags för Garbo?


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Kom att tänka på en sak...

Varför sträcker hon fram den oäkta Guinnessen till mig? När jag ser den här bilden förstår jag varför jag fick så ont i magen på kvällskvisten. Jag tyckte väl att ölen var lite väl hårdtuggad.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Dagens frukost, lunch och middag.

Det är viktigt och nyttigt att få i sig fisk eftersom det innehåller speciella fettsyror även kallat omega-3. Det har Megamongot tagit vara på när hon tillredde dagens måltider.

Både ambrosiadieten såväl som kattmatsdieten är svåra att tillämpa på en liten båt. Därför har Megamongot gått över till den ökända torskdieten. Om japanerna kan äta rå fisk så kan väl även ett litet megamongo!


Dagens middag. Mmmmmmums!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Hav, hav och åter hav

Megamongot smög ombord på en svensk båt häromdagen, och när hon vaknade i morse såg hon bara hav, hav och åter hav vart hon än vände sin blick. Megamongot kröp ner under däck igen och somnade om.Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Idogt irrande i Dublins shoppingkvarter.

Megamongot fortsätter sitt irrande i Dublins shoppinstråk, och har nu bränt sina sista surt förvärvade slantar på gröna sovernirer och Guinniss och därmed även bränt sina broaar gällande en återresa till Sverige.
Megamongot funderar på hur glamoröst det är att försörja sig som tiggare i Dublin... det är kanske värt ett försök i alla fall...

Vem vet? Funderar Megamongot, kanske finns det en båt någonstans som man kan lift med? och fortsätter sitt idoga irrande ned mot hamnen.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

RSS 2.0