Varför stå för sina misstag när man kan skylla på andra?

Civilkurage är bara för mesar. Om något skulle hända på ett megamongos arbetsplats och man har en chans att skylla ifrån sig, tveka inte utan ta den chansen. Megamongot har genom året låtit flertalet mesiga kollegor få skit för sådant de inte gjort, medan det lilla megamongot fnissande har glidit ur situationen med ryggen fri.
Eftersom det hör till allmänt vetande att megamongon tillhör ett korkat släkte individer finns ingen risk för att hon skall bli upptäckt.
Som den gången då megamongot "råkade" dricka upp vinet till personal festen:
Megamongot hade tråkigt en onsdagseftermiddag. Det var lillördag, men en regnig sådan. Det var i slutet av månaden och megamongot var fattig som lössen på en kyrkråtta. Då hittade hon en hel massa vin inne på chefens kontor. Hon förstod givetvis att hon EGENTLIGEN inte fick ta av vinet, men gjorde det endå och råkade dricka upp alltihop. På arbetsplatsen finns en medarbetare som på grund av viss alkoholproblematik inte är särskilt uppskattad att arbeta tillsammans med. Självklart kunde Megamongot skylla på denna person. Personen i fråga finns idag inte kvar på arbetsplatsen.

Detta är bara en av de gånger som Megamongot har tagit sig ur genom att skylla ifrå sig.
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

OBS! Glöm inte veckans tävling här nedan!
l
l
l
V
Kommentarer
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

tack:)

Ja de förstår jag att ni gör.

heh vet inte vad moona är? :oPuss !

2011-06-19 @ 22:23:22
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0