Modemongona på shoppingtur.

Idag var de mest modemedvetna megamongona (så kallade modemogona) på shoppingtur i Västerorts mer exklusiva shoppingkvarter (så kallade Bromma Blocks). Detta var vad vi fann:

Här ser ni två modemongon som poserar i provrummet. Mongona är klädda i illasittande, paljettbeklädda, sparkdräktsliknande plagg. Troligen var det någon känd designer som skapat dessa så kallade klädesplagg, för prislapparna var dekorerade med allt för höga summor. Absolut över modemongonas division.
Vi hade gärna käpt dessa plagg för att sedan gå runt på stan liksom två glittrande purjolökar, men hade som sagt inte råd. Vi löste istället detta problem genom att ta foton på oss själva i provrummet, för att ta det hela ett steg längre kan man klippa in bilderna i ett annat sammanhang exempelvis modeveckan, Elle-galan, nobelmiddagen eller andra tillställningar som modemongona garanterat inte skulle bli inbjudna till.

Modebloggare i allmänhet påvisar gärna en yta som inte alltid har någonting med verkligheten att göra, detta har inte vi megamongon förstått.  Vi modemongon anser att ärlighet varar längst så länge vi inte har förstått att det kan löna sig att ljuga...vilket inte kommer att hända.

Kommentarer
Postat av: isabella

vad menar du med det?;S

2010-11-15 @ 07:32:19
URL: http://isabeeella.blogg.se/
Postat av: Evelina

SV: Haha jag kanske får börja köra på den jag också! ;D

2010-11-15 @ 13:26:48
URL: http://pappersplan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0