Megamongot och den eviga kärleken.

Kärlekslås är en gammal österländsk tradition, som innebär att man sätter fast ett hänglås vid en bro och slänger sedan nyckeln i vattnet. Enligt legenden varar genom denna akt kärleken för evigt.

Enligt en gammal stockholmsk tradition från 2009 skall detta ske på Västerbrons högsta ställe och nyckeln kastas sedan  över axeln ner i Riddarfjärden.

Ett litet megamongo som tyckte att det där med evig kärlek inte lät så fel, traskade därför upp på Västerbron häromdagen. Hon  virade en kedja runt midjan och låste sedan fast sig i broräcket, varpå hon kastade nyckeln i Riddarfjärden. Sedan började hon tålmodigt vänta på att den eviga kärleken skulle inträffa. Det blev ett idogt väntande. När skymningen föll, hade en mindre folksamling uppstått kring megamongot, om någon av dessa personer var megamongots föremål för evig kärlek råder viss tvivel om. Inte heller den brandman som till slut kom och helt sonika kapade kedjan med en bultsax verkade särskilt trolig.

Megamongot suckade och begav sig hemåt. Kanske var det fel sorts hänglås? Kanske var det inte brons högsta punkt? Kanske var det ändå brandmannen som var Megamongots eviga kärlek, bara att han behöver tid på sig att mogna? Så många är frågorna och så få är svaren. Fortsättning följer...



Blogg listad på Bloggtoppen.se
Humor

Kommentarer
Postat av: Anonym

...tur att du kom loss...

2011-05-29 @ 17:21:54
Postat av: Mysan

Herre Gud!

2011-05-29 @ 18:37:16
URL: http://Mysan.com
Postat av: Stefan Potsdamer

Festivalsommaren känns inte spännande i år. Tror iaf jag ska ta och besöka en eller två stycken, sen får jag se vad jag hittar på. Arvika ser roligt ut och kan rekommendera dig då jag varit där tidigare år. Ha en trevlig måndag!

2011-05-30 @ 20:58:05
URL: http://berlin-guide.r76.se/potsdamer-platz/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0