Megamongot tipsar!


#1 Om grannarna festar lite för högljutt, eller om deras barn gråter tidigt på morgonen.
Sätt på en porrfilm på högsta volym och lämna lägenheten. Tänk på att TV:n bör stå nära ventilen så att ljudet når grannen på mest plågsamma sätt. Ett annat trevligt sätt att hämnas på din granne, är klassikern bajspost. En liten bajskorv i brevlådan och din granne kommer garanterat att förstå piken och du slipper besväret att ringa på och be grannen vara tystare.

#2 Om du har svårt att få en sittplats på tunnelbanan/bussen. Om du är rörelsehindrad eller gravid brukar detta ordna sig av sig själv, men om fallet inte är sådant och dina skådespelartalanger känns begränsade finns det andra smarta knep att ta till. Ett exempel är att alltid ha på sig en burk med surströmming som du kan öppna när det känns för trångt och svettigt i kollektivtrafiken. En annan sak som folk gärna undviker i Stockholm är a-lagare. Om du ser till att vara ständigt berusad och slutar att tvätta dig, raka dig och använda deodorant så kommer du också att ha det lättare att få sittplats under rusningstrafiken.

#3 Om du inte har orkat göra en matlåda. Detta brukar inte vara några problem ändå. Det är bara att kika in i personalkylskåpet och hitta den smaskigaste matlådan (tack Mia). Ofta bryr sig inte kollegorna alls om jag provsmakar lite på deras mat någon gång emellanåt... tror jag.

#4 Om du stör dig på att din bordsgranne smaskar.
Be aldrig någon att sluta. Hämnas istället! Ett sätt kan vara att lägga av en brakare och sedan säga: Ja, det var ju du som började. Ett mer diskret sätt är att lägga en smygare och skylla på vederbörande smaskare. För bäst effekt ät en stadig äggfrukost.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kommentarer
Postat av: Lotta

Va kul :) Jag kände mig lite ensam där ett tag faktiskt ;) Men visst är hon spännande! Jag älskar frankrike överhuvudtaget men hon är speciell :)

2010-11-23 @ 18:09:20
URL: http://olesenstjej.blogg.se/
Postat av: Annica

haha :P

2010-11-23 @ 23:30:49
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Daniel

heheh tack för dagens bästa tips!!!

2010-11-24 @ 13:50:59
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0